COUSCOUSBAR 2

COUSCOUSBAR 2 Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 112 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij CousCousbar 2. Meer weten? Ontdek meer

19 mei 2022 om 10:09 Couscous was helemaal top! Bezorging alleen matig. We hadden om 17.30u besteld voor 19.00u. Ruim om tijd zodat we een tijd konden selecteren. Het eten was er echter pas na 19.30u, dat was wel erg balen voor onze planning.
16 mei 2022 om 17:54 Droge lams couscous, helemaal geen saus, geen 7 soorten groenten (wortel, veel knol, 1 stukje courgette, ui (als dat ook groente is)). Soep te zoutig, brownie was lekker. Jammer dat je zoveel betaalt en ook 3,99 bezorgkosten voor zoiets.
11 mei 2022 om 22:57 Wat later dan gehoopt, maar zowel de couscous met kip, als die met merquez worstjes waren zeer smakelijk.
8 mei 2022 om 22:20 Heerlijk.
29 apr 2022 om 14:29 Mijn opmerking om wat brood bij te voegen, omdat ik dit op de site niet bij kon bestellen, helaas gewoon genegeerd. Jammer!!!!!
24 apr 2022 om 20:04 Verrukkelijk
2 apr 2022 om 22:13 Ik werd netjes gebeld dat een drankje op was en kreeg daar naar keuze iets anders voor in de plaats. Het eten was warm en lekker. Voor herhaling vatbaar!
25 mrt 2022 om 22:27 Ik kreeg niet waarvoor ik betaalde. De beschrijving en het eten dat ik kreeg waren niet het zelfde. Het was te eten maar niet blij. Ik miste ingredienten zoals pompoen en rozijnen
16 mrt 2022 om 15:39 The vegan option was so hummy!
3 mrt 2022 om 22:53 Bij deze dames bestel ik echt vaker. Dus weet ik nu echt wel of het echt goed is. …. Zo ontzettend lekker. Ik ben geen Marokkaanse maar ik denk dat hun couscous echt proeft als “ thuiskomen”.
15 feb 2022 om 16:28 droge couscous.. geen saus. dat vind ik wel echt jammer! couscous hoort niet zo droog te zijn. ik hoop dat het de volgende keer niet zo droog is. Smaak was wel heel goed.. en de 7 groenten snap ik niet.. ik heb er 4 geteld? bedankt!
20 jan 2022 om 16:29 Harira was gruwelijk lekker! Echt heerlijk. De loubia soep was niet te vreten super pittig en aparte smaak niet zoals ik gewend ben! De charmilla was veel te zoutig eerste hap en kon het direct weer uitspugen. Niet je geld waard alleen de harira!