COUSCOUSBAR 2

COUSCOUSBAR 2 Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 125 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij CousCousbar 2. Meer weten? Ontdek meer

8 aug 2022 om 21:53 Ik ben helaas niet tevreden. En ik voel mij zelfs belazert. Ik heb namelijk het duurste gerecht op de lijst besteld en ook de 5,- bezorgkosten die gevraagd word geaccepteerd omdat ik zin had in dit gerecht. Het gerecht is mij bezorgd zonder topping.
5 aug 2022 om 22:42 Ben gebeld dat de worstjes op waren en of ik iets anders ervoor in de plaats wilde hebben. Ja hoor, extra kip is ook goed. De bezorging was supersnel maar het eten was echt bijna zonder kip en ook nog eens aangebrand. Ik proef de brandsmaak nog.
5 aug 2022 om 18:18 Ik vond het smaakloos en voor € 19 wel heel klein bakje. Groente was ook niet echt denderend.
2 aug 2022 om 20:27 Heerlijk, warme, verse, niet droge Couscous. Netjes verpakt en afgedekt zodat het warm blijft. Excellent taste. This is my go to place for Couscous
15 jul 2022 om 0:45 This food is so good! I ordered twice at this restaurant and it doesn’t disappoint me. Keep it up guys!
6 jul 2022 om 21:03 Netjes bezorgd. Kleine maaltijd voor het geld.. vooral ook omdat de kwaliteit/smaak minder is dan een paar maanden geleden. Of misschien was dat de vestiging in Oost en is die lekkerder.
5 jul 2022 om 20:31 Heerlijk gegeten zeker een aanrader. Alleen je moet wel geduld hebben. Wij hebben 30 min langer gewacht op ons eten..
22 jun 2022 om 5:03 Heerlijk eten!!!!
28 mei 2022 om 18:59 Heerlijke avondmaaltijd, betaalbaar en net zo lekker als bij mn moedertje thuis. Waar anderen falen zorgt Couscousbar voor de mensen in de stad. Niet alleen lekker maar ook voedzaam en gezond
27 mei 2022 om 22:17 Maanden geleden ook bij Couscousbar besteld toen was het geweldig . Helaas is het sterk achteruitgegaan qua smaak, nu gewoon ok niets bijzonders, een bordje warm eten.
19 mei 2022 om 10:09 Couscous was helemaal top! Bezorging alleen matig. We hadden om 17.30u besteld voor 19.00u. Ruim om tijd zodat we een tijd konden selecteren. Het eten was er echter pas na 19.30u, dat was wel erg balen voor onze planning.
16 mei 2022 om 17:54 Droge lams couscous, helemaal geen saus, geen 7 soorten groenten (wortel, veel knol, 1 stukje courgette, ui (als dat ook groente is)). Soep te zoutig, brownie was lekker. Jammer dat je zoveel betaalt en ook 3,99 bezorgkosten voor zoiets.