COUSCOUSBAR 2

Recentebeoordeling


4 sterren uit 221 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij CousCousbar 2. Meer weten? Ontdek meer

19 apr 2024 om 18:54 Ook dit keer was het niet naar tevredenheid. De porties zijn veel klein voor de prijs en te gierig gevuld. Wat groente en wat stukjes vlees. Over de smaak kan ik zeggen dat het niet smaakt naar de echte couscous. Het is niet met liefde gemaakt!
15 apr 2024 om 16:19 i am arab and i know how couscous taste like it can be any thing but not couscous it was very bad
3 apr 2024 om 21:56 Eerste keer besteld en zeker niet de laatste keer. Couscous pulled lam was zeer geslaagd. Warm en goed verpakt.
28 mrt 2024 om 21:22 Als liefhebber van couscous gerechten was ik deze keer zeer teleurgesteld. Inhoud klein voor de prijs die je betaald, best smaakloos en twee kleine stuks groenten. We misten iets bij de bestelling, telefonisch waren ze onvriendelijk.Bezorger wel lief
25 mrt 2024 om 1:50 Kleine hoeveelheid sompige smakeloze koude couscous met een paar stukjes doodgekookte wortel en een klein beetje kip. De extra toppings ook nauwelijks aanwezig en kapot gekookt. Beste ervaring van deze bestelling was de vriendelijke bezorger… niet ok
20 mrt 2024 om 20:05 De porties zijn wel heel klein voor de prijs die je betaald
14 mrt 2024 om 7:11 Delicious food, but delivery was delayed again and anak and again. Delivered more than 1:15 after order. Kids were starving.
13 mrt 2024 om 20:02 Prompt delivery and great food!
5 mrt 2024 om 15:55 Superlekker eten van 'thuis' , zonder mama id buurt . Dank .
4 mrt 2024 om 21:25 Heerlijk!
20 feb 2024 om 22:46 Kan me niet vinden in de negatieve reacties. Wellicht wat duur maar de porties zijn redelijk groot (groter krijg je écht niet op hoor) en het eten was gewoon warm en goed van smaak.
30 jan 2024 om 19:56 Het eten was heel lekker en op tijd bezorgd! Bedankt!